Välkommen till soliga Florida!


Trevlig Florida resa önskar Lotten AronssonMitt namn är Lotten Aronsson och jag är Vesteva Rentals Scandinaviska representant och äger själv ett av de fantastiska Florida semester husen vi hyr ut.   
            
 År 2003 hyrde jag första gången av Vesteva Vacation Rentals och genom åren har det blivit många resor till Florida. Vesteva har sedan några år tillbaka hand om vårt eget  hus i Cape Coral och genom alla åren har jag bara goda erfarenheter av Vesteva.
 
Vesteva hyr enbart ut privatägda villor, du hyr mkt välutrustade och välskötta villor som ägs av en familj som hyr ut sitt Florida hus under perioden de inte själva är i sitt semesterparadis.
 
Högsäsong är jul/nyår samt februari, mars och april då alla trevliga hus med bra lägen bokas mycket tidigt och ofta redan 1 år innan avresa. Planerar ni resa under högsäsong så är vårt tips att boka hus minst 6-12 månader innan avresa, boka flyget gör du långt senare då det finns massor av alternativ till bra priser men hus är det ont om i högsäsong.

Hyrespriserna kan variera kraftigt mellan högsäsong och resten utav året. Under sommaren och hösten kan du utnyttja mycket goda lågsäsongspriser och andra erbjudanden.
 
Att hyra en villa kostar totalt mellan ca 9500-30.000 SEK/Vecka beroende på säsong, hur exklusivt huset är och i vilket område det ligger. Det finns lite billigare hus att hyra i Fort Myers/Cape Coral men de uppfyller inte de kvalitets krav som Vesteva ställer på sitt urval utav hus. 4 personer bor normalt mer prisvärt i en hyrd villa jämfört med Florida hotell och ni får garanterat  fantastiska minnen från poolen vid er Florida villa.
 
Hyrorna avser alltid max 4 personer i huset, extra personer tillkommer med $100/person och vecka oavsett ålder och då ingår linne/handdukar. Allrisk Försäkring på $59/bokning tecknas obligatoriskt vid bokningen och därför slipper du betala höga depositioner som många andra uthyrare kräver vid ankomsten.  Allriskförsäkringen täcker skador upp till $3000:- om ni exempelvis skulle backa in i garagedörren eller skada något i huset.
 
En bokningsavgift om $120 är obligatorisk. och för denna får ni en personlig in & utcheckning i huset. Ni får strax efter ankomst en liten genomgång, ni läser gemensamt av elmätaren, ställer in poolvärmen och får hjälp med allt ni har frågor om.  Ni får även ett telefon nr att ringa kontorstid om några frågor eller problem uppstår samt ett telefon nr vid akuta problem övriga tider. Ni kommer få en fantastisk tid i ert Florida Gulf Coast semester villa..
 

HOW TO BOOK

Gå vidare i menyn ovan för att söka ert drömhus och boka det online, glöm inte att välja till bokningsavgiften som är obligatorisk för icke stamgäster. Har ni missat något i er bokning så återkommer Vestava inom 24 Timmar till er per mail för komplettering innan bokningen bekräftas, vid bokning betalar ni 30% av totalhyran med kort och resterande 70% debiteras samma kort 30 dagar innan er ankomst till huset.
 
prisvrt semesterhus florida Vill ni ha hjälp med er bokning så kontakta mig gärna på nedan mail eller ring mig gärna.
 

Trevlig Florida resa önskar: Lotten Aronsson

Mail: [email protected]

Mobil: 0706-095121

 

Vesteva Vacation Rentals Team

Företaget Vesteva startades 1998 av familjen Vetter som ursprungligen kommer från Tyskland men hamnade i soliga Florida. Vestevas verksamhet i Fort Myers/Cape Coral området består av uthyrning av hus i SW Florida, fastighetsförvaltning och sonen Steffen arbetar som fastighetsmäklare i området Cape Coral, Fort Myers och Sanibel Island. Steffen är en utmärkt kontakt om ni funderar på att köpa hus i området, ni når Steffen Vetter på [email protected].
 
Vesteva lägger stor vikt i att er semester skall bli problemfri och utan obehagliga överraskningar, skulle något krångla så har man ett serviceteam som snabbt tar hand om problemet så snart det bara är möjligt.
 
Välkommen att boka ett av Vestevas vackra  hus och upptäck alla fördelarna med att hyra en egen villa i en mycket populär del av Florida. Vesteva ser fram mot att möta och hälsa er välkomna som gäster i ett av våra fantastiska semester hus med egen pool.
 
Team Vesteva
 

Guest Reviews

Hemma igen i ett kallt Sverige efter 10 dagar i denna fantastiska del av Florida med mycket fina stränder, ett lugnt tempo och massor av saker att göra. Huset Dream View var bättre än vad vi vågat drömma om och en oas att njuta av i och runt poolen. På solstolarna vid bryggans fantastiska Tiki Hut satt vi och såg på medan båtarna gled förbi med glada människor ombord på väg till och från havet som är runt hörnet. 

Huset var i toppskick och har verkligen ett drömläge med sol hela dagen, vi gillade även att det var så stilla och tyst i området så vi kommer garanterat återvända när det blir dags för nästa USA resa. Huset var väl städat och topp i ordning när vi kom och vi saknade inget under våra dagar i Dream View.

Tack för hjälpen med att boka hyra av motorbåten, oförglömligt tur bland delfiner i den fantastiska
skärgården och Cape Corals kanaler.

 
Peter Magnusson, Marstrand, Sweden